flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тарутинським районним судом Одеської області винесено вирок крадію- рецидивисту.

15 березня 2018, 16:32

01 лютого 2018 року Тарутинським районним судом Одеської області винесено вирок відносно раніше засудженого мешканця с. Підгірне Тарутинського району Одеської області громадянина К., судимість якого не знята і не погашена у встановленому законом порядку, який протягом грудня 2015р-січня 2016 року в смт Тарутине здійснив таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, тобто злочин передбачений ч. 3 ст. 185 КК України. В наслідок цих дій визнано потерпілими 4-х осіб, загальна сума шкоди, вчиненої злочином складає 55760,15 грн.

Також, в серпні 2017 року громадянин К. повторно таємно проник в квартиру громадянки Ц. та викрав майно на загальну суму 20710 грн.

Громадянина К. визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України  та призначено  йому покарання у вигляді  трьох років позбавлення волі.

На даний час вирок не набрав чинності, подано апеляційну скаргу на вирок суду.

Що вражає, ні в одному з випадків зловмисник не користувався спеціальними засобами (відмичками) для відкриття дверей. Двері домогосподарств або були відкриті ( а господарів не було вдома), або ключи від вхідних дверей були «сховані» біля входу в домоволодіння, їх успішно знайшов крадій, і відімкнувши двері, спокійно «працював».  Шановні громадяни, будьте пильними, зачиняйте свої домогосподарства та не лишайте поблизу ключи.

 

Прес-служба суду