flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тарутинський районний суд Одеської області в черговий раз визнаний переможцем і зайняв І місце в конкурсі «Кращий архів суду»

04 січня 2019, 16:19

За результатами конкурсу «Кращий архів суду» Тарутинський районний суд Одеської області визнаний переможцем та зайняв I місце за підсумками роботи 2018 року.

Конкурс проводився відповідно до Положення про проведення конкурсу «Кращий архів суду», затвердженого наказом територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області від 11 липня 2013 року № 61-зп (зі змінами) і результати затверджені наказом територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області від 3 грудня 2018 року № 100-зп.

Архів  входить до складу Тарутинського районного суду Одеської області  і  функції щодо його ведення покладаються на архіваріуса суду – Іванову Ганну Василівну, яка працює в суді з грудня 2006 року.

Завдяки роботі Іванової Г.В. Тарутинський районний суд Одеської області визнаний переможцем та зайняв III місце - у 2013 і 2014 роках та I місце - у 2016 році.

До виконання свої обов’язків Іванова Г.В. відноситься сумлінно і відповідально. Має добрі організаторські здібності. У службовій діяльності суворо дотримується вимог Конституції України, законів України, нормативно-правових актів, що регламентують діяльність суду. 

За свою трудову діяльність зарекомендувала себе старанним, чесним, відданим справі працівником. Стримана, врівноважена, енергійна людина.

Серед колег користується повагою та авторитетом. За досягнуті особисті успіхи у праці з нагоди Дня працівників суду Іванова Г.В. у 2016 році відзначена Подякою територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області та у 2017 році нагороджена Грамотою голови Тарутинського районного суду Одеської області.